Remi Online - Securitate
 
X
Login

Username
Parola
Intra
Tine minte parola
Parola uitata?

Sau intra pe site folosind Facebook Login

Intra
Facebook Login
Nu ai cont? Inregistraza-te!
Nu ai cont?
Inregistrare
|
Securitate

Siguranta si protejarea datelor personale este una din prioritatile noastre.
Este important sa asiguram o platforma de joc sigura de aceea folosim tehnici avansate de securitate pentru protectia utilizatorilor nostri.

Daca vizitezi si utilizezi Remi-online.ro inseamna ca accepti Regulamentul(link in josul paginii) acestui site.

1. Ce informatii salvam de la utilizator si care sunt scopurile
Ca proces de creare cont, cerem o adresa de e-mail, username, parola. Pe langa acestea mai cerem urmatoarele: adresa ip, sexul, tara unde locuiti, data nasterii, numele si prenumele.
Aceste informatii vor fi necesare pentru autentificarea ta pe site, pentru a te informa despre anumite stiri, noutati, evenimente de pe site. Varsta, sexul, tara si adresa ip sunt singurele informatii pe care le putem face cunoscute partenerilor nostri in scopul afisarii de reclama.

2. Acesta nu este un site de jocuri de noroc.
Jucatorii NU pot paria pe mize reale, prin urmare acesta nu este un site de jocuri de noroc ci unul de divertisment si socializare. Site-ul a fost creat pentru ca utilizatorii sa se distreze si sa se bucure de timpul lor liber.

3. Confidentialitate
Nu divulgam datele introduse de tine pe site sau adresa ta de email catre alti utilizatori.

4. Limitele confidentialitatii
Putem fi fortati in anumite circumstante sa divulgam datele introduse de tine de catre organe abilitate in cazul unei investigatii de frauda, piraterie sau alte activitati ilegale.

5. Alte site-uri
Nu suntem responsabili pentru informatiile pe care le introduceti pe alte site-uri decat Remi-Online.ro care au link-uri sau sunt promovate prin publicitate pe site-ul nostru.

6. Suspendare / Inchidere Cont
Ne rezervam dreptul de a suspenda accesul unui utilizator pe site sau de a inchide definit un cont fara notificari in prealabil.

7. Acord
Vizitand acest site, esti de acord cu termenii acestei pagini. Asupra acestei pagini pot interveni oricand modificari asa ca va rugam sa recititi acesti termeni cat mai des.

2146 jucatori online
5.7 milioane inregistrari
Noutati

Va invitam sa descarcati jocul Poker Trophy disponibil acum in AppStore pentru dispozitive IOS si PlayStore pentru cele cu Android. Succes la joc!

29 Ianuarie 2018

Regulament | Securitate | Contact | Publicitate pe Remi Online

Copyright © 2009-2018 Remi-Online.ro