Remi Online - Securitate
 
X
Login

Username
Parola
Intra
Tine minte parola
Parola uitata?

Sau intra pe site folosind Facebook Login

Intra
Facebook Login
Nu ai cont? Inregistraza-te!
Nu ai cont?
Inregistrare
|
Securitate

Siguranta si protejarea datelor este una din prioritatile noastre.
Este important sa asiguram o platforma de joc sigura de aceea folosim tehnici avansate de securitate pentru protectia utilizatorilor nostri.

Daca vizitezi si utilizezi Remi-online.ro inseamna ca accepti Regulamentul(link in josul paginii) acestui site.

1. Ce informatii salvam de la utilizator si care sunt scopurile
Ca proces de creare cont, cerem o adresa de e-mail, username, parola. Varsta este ceruta doar pentru confirmarea varstei de minim 13 ani insa nu este salvata. Nu cerem alte date personale.
Aceste informatii vor fi necesare pentru autentificarea ta pe site. Adresa ta de email poate fi folosita pentru a te informa despre anumite stiri, noutati, evenimente de pe site. Poti selecta de pe pagina de profil sau ne poti anunta prin email daca nu vrei sa primesti astfel de notificari. De asemenea, adresa ta de mail este privata si nu va fi divulgata altor parti.
Adresa ta ip este salvata de noi pentru indentificare si siguranta.

2. Acesta nu este un site de jocuri de noroc.
Jucatorii NU pot paria pe mize reale, prin urmare acesta nu este un site de jocuri de noroc ci unul de divertisment si socializare. Site-ul a fost creat pentru ca utilizatorii sa se distreze si sa se bucure de timpul lor liber.

3. Confidentialitate
Nu divulgam datele introduse de tine pe site sau adresa ta de email catre alti utilizatori.

4. Limitele confidentialitatii
Putem fi fortati in anumite circumstante sa divulgam datele introduse de tine de catre organe abilitate in cazul unei investigatii de frauda, piraterie sau alte activitati ilegale.

5. Alte site-uri
Nu suntem responsabili pentru informatiile pe care le introduceti pe alte site-uri decat Remi-Online.ro care au link-uri sau sunt promovate prin publicitate pe site-ul nostru.

6. Suspendare / Inchidere Cont
Ne rezervam dreptul de a suspenda accesul unui utilizator pe site sau de a inchide definit un cont fara notificari in prealabil.

7. Facebook Login
Cand folositi Facebook Login pentru a accesa siteul nostru atunci primim si salvam urmatoarele date: idul tau de facebook si adresa ta de email (daca ne este permis). Nici o alta informatie precum nume, adresa sau prieteni nu va fi salvata.

8. Acord
Vizitand acest site, esti de acord cu termenii acestei pagini. Asupra acestei pagini pot interveni oricand modificari asa ca va rugam sa recititi acesti termeni cat mai des.

3136 jucatori online
6 milioane inregistrari
Noutati

Va invitam sa descarcati jocul Poker Trophy disponibil acum in AppStore pentru dispozitive IOS si PlayStore pentru cele cu Android. Succes la joc!

Va dorim Sarbatori Fericite!

06 Aprilie 2018

Regulament | Securitate | Contact | Publicitate pe Remi Online

Copyright © 2009-2018 Remi-Online.ro